0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Een krabplank is ideaal om aan te krabben. Toch kan een krabpaal wel iets meer bieden dan dat, Het Dierenparadijs heeft krabpalen in alle soorten en maten. Als uw kat houdt van klimmen, is het aan te raden om een krabpaal aan te schaffen met meerdere verdiepingen. Een kat die houdt van overzicht heeft baat bij een hoge krabpaal. Ook is het handig om te letten op de grootte van uw kat. Zo hebben grote kattensoorten een stevige, stabiele krabpaal nodig die niet omvalt.  Daarnaast moet hij zich helemaal uit kunnen strekken tegen de krabpaal om zo zijn spieren soepel te houden. Een speelse kat heeft veel baat bij een kattenmeubel dat speelmogelijkheden bevat zoals balletjes, touw en muisjes. Zo weet u zeker dat hij wordt voorzien in zijn behoefte om te spelen en zodoende goed zijn energie kwijt kan.

Het Dierenparadijs heeft krabpalen en krabmeubels van het merk Pet Rebels in het assortiment.

Petrebels begint bij de verpakking. Herkenbaar paars, met het opvallende logo met de kat en de hond. Aan de krabpalen van Petrebels bevindt zich altijd het logo in metaal. Het is het keurmerk voor kwaliteit. Petrebels hangt dat logo er pas aan als het product getest en akkoord is bevonden. Petrebels Krabpalen hebben een mooie vormgeving, zijn van stabiele kwaliteit en hebben een eerlijke prijs

Kom langs in onze winkel voor ons hele assortiment krabpalen, uiteraard zijn deze ook te bestellen in meerdere kleuren.

Bij Het Dierenparadijs hebben wij ook een assortiment krabplanken en krabmeubelen. Ondanks dat een krabplank een stuk kleiner is dan een krabpaal heeft het wel een groot aantal voordelen. En één van die voordelen is met een het formaat van de krabplank u kunt de krabplank gemakkelijk aan de muur bevestigen en hij neemt zo weinig ruimte in. Daarnaast kunt u ook zelf bepalen waar de krabplank komt te hangen.
Krabplanken zijn verkrijgbaar met sisaltouw of in kartonnen uitvoering