0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Carnis

Carnis 100% vleesworsten zijn buiten de koelkast houdbaar en een uitstekende vervanging voor een Diepvries Vers Vleesvoeding, bijvoorbeeld tijdens vakanties maar ook heel simpel als u bent vergeten om tijdig Vers Vleesvoeding tijdig te ontdooien. De Carnis houdbare vleesworsten zijn te gebruiken als:compleet voer, zijn hypoallergeen, zonder granen en soja, zonder conserveringsmiddelen en geen kleurstoffen. De worsten bestaan uit 100% vlees en orgaanvlees van 1 diersoort. 
Bij Het Dierenparadijs verkrijgbaar in 200,400 en 800 gram

Prins NatureCare is dé gezonde, 100% natuurlijke en volledige vleesmaaltijd voor je hond in worstvorm. Erg handig om mee te nemen en makkelijk in stukjes te snijden. Een lekkere afwisseling op de dagelijkse voeding en ideaal als beloning tijdens de training! Prins NatureCare is altijd tarweglutenvrij en een aantal soorten zijn zelfs volledig graanvrij!
Prins NatureCare bestaat uit 70% verse vlees- of gevogelte ingrediënten. Ze zijn samengesteld uit de beste kwaliteit verse kip, kalkoen of lam, aangevuld met groenten, oliën, vitaminen en mineralen. De worsten worden speciaal bereid, zodat ze ongeopend buiten de koeling houdbaar zijn. Er zijn drie smakelijke varianten: lam, kip of kalkoen. Snijd de worst voor gebruik altijd in kleine stukjes.

Planet Pet worst is een100% natuurlijke vleesworst welke gegeven kan worden als complete voeding of als een heerlijke en verantwoorde snack. Bestaat uit 95% vlees voor een heerlijke smaak en een hoge acceptatie.Planet Pet is ontwikkeld met het welzijn van jouw hond in gedachten. De vleesworsten bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bij Het Dierenparadijs verkrijgbaar in diversen smaken van 800 gram