0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Bij Het Dierenparadijs hebben wij een divers assortiment hondenvoer voor elke portemonnee. Heeft u vragen over welk voer het best geschikt is voor uw hond kom gerust langs in de winkel voor passend advies

Wellness Core

Nieuw in ons assortiment is de Wellness CORE
Wellness CORE  is een complete en evenwichtige, natuurlijke hondenvoeding met vers vlees als eerste ingrediënt. Elk recept van deze natuurlijk hondenvoeding zit barstensvol dierlijke proteïnen van de hoogste kwaliteit, zoals verse kalkoen of zalm, zonder vulstoffen of granen, samen met een unieke mix van gezonde groenten, superfoods, kruiden en voedingssupplementen. Met 48% tot 53% eiwitrijke ingrediënten ondersteund Welness CORE op een natuurlijke manier een gezonde energie en een magere spiermassa.

Wellness CORE is hypo-allergeen: bevat GEEN granen, tarwe, gluten, mais, soja, zuivel, eieren, rund, kunstmatige kleur-of smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Wellness CORE is verkrijgbaar in verschillende smaken voor diverse leeftijden en voor een gezond gewicht. Verkrijgbaar in 1,8 kg en 10 kg verpakkingen

Wellness CORE Small Breed is speciaal aangepast voor de kleine volwassen hond en bestaat uit kleine knapperige brokjes verkrijgbaar in 1,5 kg en 3 smaken

Bij Prins Petfoods werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is hun specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren hun missie. Dat doen ze op hun eigen deskundige, persoonlijke, bewuste, verrassende en eigenzinnige manier.
De geperste brokvoedingen uit de Prins ProCare-lijn zijn geschikt van pup tot senior. Ze zijn gemaakt volgens een productieproces waarbij de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht komen en alle voedingsstoffen behouden blijven.

Prins Protection Croque voor (middel)grote honden en Protection Croque Mini voor kleine honden zijn 100% natuurlijke krokante brokvoedingen met unieke ingrediënten, voor eigenaren die hun hond nét dat beetje extra willen geven
Unieke ingrediënten
Beide voedingslijnen zijn verrijkt met prebiotica voor een gezonde darmflora, kruiden, Schüssler celmineralen en andere ondersteunende ingrediënten, afgestemd op de lichaamsbouw en leefstijl van de hond. Iedere voeding heeft een eigen specifieke mix van kruiden en celmineralen. Voor alle voedingen van Prins geldt dat ze geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen bevatten en proefdiervrij zijn.

Speciaal voor mini’s
Voor kleine honden is er een speciale Mini-lijn met een aangepaste kleine brokvorm. Daarnaast bevatten de voedingen uit de Mini-lijn yucca, wat bijdraagt aan vermindering van de geur van de ontlasting en hexametafosfaat, speciale mineralen die de vorming van tandplak helpen verminderen.

Voor de koudgeperste voedingen van Carnis maken ze gebruik van hoogwaardige 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines.
Dit kwalitatief hoogwaardig hondenvoer bevat waardevolle eiwitten en levert voor de stofwisseling onmisbare essentiële Omega 3 en 6 vetzuren. Door de manier van bereiden van deze brokken (koud persen) komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden.

Farmfood HE is een natuurlijke voeding die geen kunstmatige antioxydanten en conserveringsmiddelen bevat. Farmfood HE bevat de juiste hoeveeld en verhouding Omega-3 en Omoga-6 vetzuren. Tevens bevat het een onderhoudsdosering Glucosamine en Chondroitine ter bevordering van soepele gewrichten.

De superpremium formules van Profine zijn gebaseerd op het nieuwste onderzoek op het gebied van hondenvoeding, en zijn ontwikkeld door vooraanstaande Europese voedingsspecialisten in samenwerking met topfokkers in Scandinavië. De formules van Profine bevatten veilige natuurlijke ingrediënten en garanderen dat uw hond een uitgebalanceerde voeding krijgt. De unieke combinatie van kip en groenten zorgt voor een goede spijsvertering, voldoende energie en een uitstekende conditie. De toegevoegde maritieme mix (garnalen en zalmolie) zorgt voor een uitgebalanceerde verhouding van Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en prachtige vacht. Kruidenextracten van venkel, basilicum en salie ondersteunen samen met zeealgen en prebiotica de spijsvertering, en het behoud van een gezonde darmflora, wat op zijn beurt de weerstand verbetert.

De voedingen van Planet Pet zijn ontwikkeld met het welzijn van jouw hond in gedachten. Planet Pet voorziet honden in hun nutritionele behoeften en ondersteunt de gezondheid van honden. Planet Pet wil het beste voor elke hond. Daarom streeft Planet Pet naar hondenvoeding van hoge kwaliteit. Planet Pet biedt complete droge brok voedingen voor honden. Dit assortiment bestaat uit brokken voor pups, jonge honden, volwassen honden en senior honden.

Royal Canin werkt voor een gezonde voeding uitsluitend met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Door daar ook nog een extra voedingstoffen en ingredienten aan toe te voegen zit je hond lekkerder in zijn vel. Dat zie je aan zijn glanzende vacht maar ook aan een schoon gebit, gezond  gewicht en soepele gewrichten. Bovendien heeft Royal Canin speciale voedingen ontwikkelt voor speciale rassen!

In Orijen en Acana wordt gewerkt met VERSE dierlijke ingrediënten van vrije uitloop en/of scharrel dieren. Ook wordt er in Orijen en Acana gebruikt gemaakt van in het wild gevangen VERSE vis. Er worden alleen (verse) regionale produkten gebruikt die bij aankomst de zelfde dag verwerkt worden. Vlees mag nooit bevroren of anderzins geconserveerd zijn geweest. Alle producten worden exclusief in de eigen bekroonde keukens bereid. Orijen bevat 80% vers vlees en is 100% graanvrij. Acana bevat 50-70% vers vlees en diverse soorten zijn 100% graanvrij

Biologically Appropriate™  diervoeding betekent dat het product bijna geheel uit natuurlijke verse grondstoffen bestaat afkomstig uit de vrije natuur, dit alles afgestemd op de natuurlijke behoefte van het dier, "voeding zoals moedernatuur het bedoeld heeft".

Enjoy levert droog honden- en kattenvoer voor verschillende leeftijden. De hondenvoeding is verkrijgbaar in zakken van 15 kilogram voor puppy’s, volwassen honden en de oudere hond. Het is beschikbaar in verschillende smaken. Deze aantrekkelijk geprijsde voeding doet in veel opzichten niet onder voor een aantal bekende A-merken.