0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Bij het Dierenparadijs hebben we diverse soorten verse vleesvoedingen voor alle hondenrassen.  Heeft u vragen over welk voer het best geschikt is voor uw hond kom gerust langs in de winkel voor passend advies

Diepvries Vers Vlees

Prins TotalCare hond, 100% natuurlijke diepvries vers vleesmaaltijden op basis van een hoge kwaliteit vlees, aangevuld met vitaminen en mineralen om te zorgen voor een evenwichtige complete voeding.
Bij Het Dierenparadijs verkrijgbaar in de varisanten Super en Resist 600gram en 2,5kg. Andere soorten leverbaar op bestelling. Vraag in de winkel naar ons spaarsysteem

FarmFood Fresh  is kvv natuurvoeding. Diepvries kant en klaar rauw vers vlees hondenvoer. 100% zuivere diepvries vers-vlees natuurvoeding voor honden, de natuurlijke bron van probiotica. Het gemak van vers diepvries voeding met de vertrouwde FarmFood kwaliteit. FarmFood Fresh is een rauwe komplete vers vlees natuurvoeding.Een gezonde darmflora is één van de belangrijkste pijlers onder de totale gezondheid van uw hond. Is de darmflora uit evenwicht of te schraal dan zijn gezondheidsproblemen voorgeprogrammeerd. Huidproblemen, vachtproblemen, darmproblemen of voedsel allergieën bij honden vinden heel vaak hun oorsprong in een verstoring van de darmflora. Vandaar dat FarmFood hondenvoeding, adviseerd om naast elke droogvoeding (dus óók Far Food HE) zogenaamde "versvleesdagen" op basis van vuile groene pens in te lassen aangezien vuile groene pens veel natuurlijk probioticum bevat.
Verkrijgbaar in de soorten Pens/Hart, Rundvlees Compleet (9x110 gram of 2x400 gram) en Pens Enkelvoudig (2x400 gram)

Carnis Vers Vlees is een vers vleesvoeding voor uw hond die alleen bestaat uit hoogwaardige ingredienten. Carnis gebruikt alleen vlees van nederlandse afkomst van vaste leveranciers, daardoor kunnen zij een contante kwaliteit van de vers vlees produkten garanderen. Elke vleessoort bevat zijn eigen voedingsstoffen en aminozuren, door deze regelmatig te wisselen geeft u uw hond een complete voeding. Carnis Vers Vlees produkten bevatten vlees, verse organen en verse vleesbotten in de juiste verhouding.
Bij Het Dierenparadijs verkrijgbaar in 8 verschillende smaken van 1kg

Energique. Rauwe, natuurlijke, complete vleesvoeding vol vitamines en mineralen. Puur vlees van rund en kip, aangevuld met granen, groenten, oliën en vetten. Aan alle producten van Energique is zalmolie toegevoegd. Energique is bij Het Dierenparadijs verkrijgbaar in pup, volwassen ( 750 gram & 3kg) en speciaal (750 gram). Andere verpakkingen ook op bestelling verkrijgbaar.