0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Bij het Dierenparadijs hebben we diverse soorten verse vleesvoedingen voor alle hondenrassen.  Heeft u vragen over welk voer het best geschikt is voor uw hond kom gerust langs in de winkel voor passend advies

Wellness Core

Wellness CORE Chunky Centers is een volledige en evenwichtige maaltijd die rijk is aan proteïnen. Wellness CORE Chunky Centers is een heerlijke paté, met een vulling van zachte stukjes in saus. Een unieke combinatie van smaak en textuur waar je hond dol op zal zijn!

Beschikbaar in 170 gram en 680 gram (4x170 gram)

Wellness CORE Tender Filets is een volledige en evenwichtige maaltijd die rijk is aan proteïnen. Wellness CORE Tender Filets bestaat uit lekkere sneetjes vlees aangevuld met heerlijke, gezonde groenten in een smakelijke saus.

Beschikbaar in 170 gram en 680 gram (4x170 gram)

Wellness CORE Small Breed Savoury Medleys zijn zorgvuldig ontwikkeld op maat van kleine hondenrassen. Ze hebben een overheerlijke smaak en boeiende texturen, en zijn verpakt in een handige portie. Met smeuïge paté, hartige reepjes en gezonde groenten zitten deze volledige en natuurlijke maaltijden barstensvol smaak voor je kleine vriend.

Beschikbaar in 85 gram en 510 gram (6x85 gram)

Prins TotalCare hond, 100% natuurlijke diepvries vers vleesmaaltijden op basis van een hoge kwaliteit vlees, aangevuld met vitaminen en mineralen om te zorgen voor een evenwichtige complete voeding.

Carnis Vers Vlees is een vers vleesvoeding voor uw hond die alleen bestaat uit hoogwaardige ingredienten. Carnis gebruikt alleen vlees van nederlandse afkomst van vaste leveranciers, daardoor kunnen zij een contante kwaliteit van de vers vlees produkten garanderen. Elke vleessoort bevat zijn eigen voedingsstoffen en aminozuren, door deze regelmatig te wisselen geeft u uw hond een complete voeding. Carnis Vers Vlees produkten bevatten vlees, verse organen en verse vleesbotten in de juiste verhouding.

FarmFood Fresh - kvv natuurvoeding. Diepvries kant en klaar rauw vers vlees hondenvoer. 100% zuivere diepvries vers-vlees natuurvoeding voor honden, de natuurlijke bron van probiotica. Het gemak van vers diepvries voeding met de vertrouwde FarmFood kwaliteit. FarmFood Fresh is een rauwe komplete vers vlees natuurvoeding.Een gezonde darmflora is één van de belangrijkste pijlers onder de totale gezondheid van uw hond. Is de darmflora uit evenwicht of te schraal dan zijn gezondheidsproblemen voorgeprogrammeerd. Huidproblemen, vachtproblemen, darmproblemen of voedsel allergieën bij honden vinden heel vaak hun oorsprong in een verstoring van de darmflora. Vandaar dat FarmFood hondenvoeding, adviseerd om naast elke droogvoeding (dus óók Far Food HE) zogenaamde "versvleesdagen" op basis van vuile groene pens in te lassen aangezien vuile groene pens veel natuurlijk probioticum bevat.

Energique. Rauwe, natuurlijke, complete vleesvoeding vol vitamines en mineralen. Puur vlees van rund en kip, aangevuld met granen, groenten, oliën en vetten. Aan alle producten van Energique is zalmolie toegevoegd. Energique is verkrijgbaar in 4 kwaliteiten, volwassen hond, pup, werkhond en speciaal.

Carnis 100% vleesworsten zijn buiten de koelkast houdbaar en een uitstekende vervanging voor een Diepvries Vers Vleesvoeding, bijvoorbeeld tijdens vakanties maar ook heel simpel als u bent vergeten om tijdig Vers Vleesvoeding tijdig te ontdooien. Ook de 100% vleesworsten van Carnis zijn er in diverse vleessoorten, in de mix eveneens een complete voeding. Ook als traktatie tussendoor of als vervanging van een droge brokken maaltijd een uitstekend product.

Prins NatureCare is dé gezonde, 100% natuurlijke en volledige vleesmaaltijd voor je hond in worstvorm. Erg handig om mee te nemen en makkelijk in stukjes te snijden. Een lekkere afwisseling op de dagelijkse voeding en ideaal als beloning tijdens de training! Prins NatureCare is altijd tarweglutenvrij en een aantal soorten zijn zelfs volledig graanvrij!

Planet Pet vleesworsten bevatten vlees, rijst en groenten. De produkten zijn klaar voor gebruik en worden op kamertemperatuur geserveerd. Verkrijgbaar in diverse vleessoorten.

2 foto's

Applaws Puur natuur blikvoeding, vlees is vlees en vis is vis en niet iets wat voor vlees en vis door kan gaan. Kippenvlees is geen kippenmeel  maar kippenborst filet. Tonijn is tonijn filet en zeebrasem is zeebrasem filet. Ook voor alle cans geldt: Bereid van 100% natuurlijk ingrediënten, zonder geur, kleur en smaakstoffen en zonder chemische anti-oxidanten.

Prins NatureCare Diet Dog zijn natvoedingen speciaal voor volwassen honden met gezondheidsklachten. Deze speciale dieetvoedingen zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en zijn bedoeld om je hond weer gezond te krijgen en/of gezond te houden. Deze dieet voedingen zijn verkrijgbaar in 4 varianten: Weight Reduction & Diabetic, voor honden met overgewicht en/of diabetes. Struvite & Calciumoxalate, voor honden met blaasproblemen. Mobility, voor honden met gewrichtsproblemen. Hypoallergic Lamb, voor honden met huid- en darmproblemen. Deze natvoedingen zijn tevens een prima aanvulling op de Prins Dieet droogvoeding.

Profine blikvoer heeft een vleespercentage van 65%, is graan en glutenvrij en zeer geschikt voor honden met voeding gerelateerde problemen. Door het hoge vleespercentage is de acceptatie bijzonder goed. Verkrijgbaar in de smaken kip, rund, lam, wild en zalm.

Renske gestoomde vers vlees hondenvoeding is 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is de voeding erg smakelijk. Zo kun je jouw hond op een verantwoorde manier verwennen met een gezonde maaltijd. Verkrijgbaar in diverse smaken

Johnson Steamed 100% GRAANVRIJ !! Bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Deze producten hebben een minimaal vleesgehalte van 65%. Alle ingrediënten worden met zorg bereidt waarna ze in een vacuüm verpakking kort worden gestoomd zodat de nutritionele waarden van de ingrediënten behouden blijven, daarom noemen we ze Johnson’s Gently Steamed Dog Foods. Deze producten zijn 100% graanvrij, Johnson gebruikt zoete aardappel als bron voor vezels in plaats van onnodige op graan gebaseerde vulstoffen. Tot slot voegen zij verse groenten, kruiden en extracten toe aan hun producten, waaronder glucosamine en chondroïtine voor gezonde gewrichten, Cranberry om de gezondheid van de urinewegen te bevorderen en gist om een gezond immuunsysteem te ondersteunen.

Royal Canin 100% gezonde voeding. Ken je de natvoedingen van Royal Canin? Deze zijn helemaal ontwikkeld volgens de principes van hun gezonde voedingen. Ze zijn gericht op de voedingsstoffen die erin zitten, en niet op smaakvariaties. De voeding sluit naadloos aan op de specifieke voedingsbehoefte van de kleine hond. Ieder blikje bevat grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. De leveranciers hiervan zijn zorgvuldig uitgezocht. De samenstelling van de blikjes is constant, en alle voeding voldoet dan ook aan de minimale eisen. Verkrijgbaar van pup tot senior. Naast deze blikjes heeft Royal Canin ook 3 soorten pouches, speciaal ontwikkeld voor Chihuahua, Yorkshire Terrier en Teckel. Deze producten zijn speciaal afgestemd op de problemen die je bij deze speciale rassen kunt verwachten en zorgen ervoor dat u uw hondje in de best mogelijke conditie houdt.