0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Wij bieden een groot assortiment verschillende kattenbakken, van een schattig klein kittenbakje (Kitten Duchesse) tot de super grote kattenbakken voor de reuzen onder onze huiskatten (Super Queen). Verder hebben wij natuurlijk ook volop keus in kattenbakken met en zonder bovenkant, inclusief deurtje (deurtjes kunnen er ook altijd uitgelaten worden). Wist u dat er geadviseerd word om minimaal 1 kattenbak per kat + 1 extra kattenbak neer te zetten? Dat betekent dat als u 3 katten heeft het verstandig is om 4 kattenbakken neer te zetten. Liefst natuurlijk ook op verschillende plaatsen in huis zodat elke kat de rust heeft om zijn favoriete kattenbak/plaats uit zoeken en te benutten. 

Kattenbakvulling klontvormend

Wilt u niet elke dag uw kattenbak volledig verschonen? Dan is klontvormende kattenbakvulling voor u ideaal. U vult de kattenbak met ongeveer 10 cm kattenbakkorrels,  nadat uw kat gebruik heeft gemaakt van de bak, verwijdert u de klompjes met een schepje of zeef en vult u de kattenbak bij. Door de  klontvormende eigenschappen is het niet nodig de gehele kattenbak te verschonen. U verwijdert slechts datgene wat uw kat verbruikt heeft. Doordat u alleen de klontjes verwijdert gaat het product langer mee dan een gewone kattenbakvulling.

Bij Het Dierenparadijs hebben we diverse soorten klontvormde kattenbakvulling.

Greencat Super klont 20kg, Classy Cat 7 kg & 15 kg, Biokat Classic 3 in 1 20kg, Biokat Classic Fresh 20kg, No Problem Hygiene 20ltr en de No Problem Classic 20ltr bestaan uit 100% natuurlijke kleikorrels.

Cat's Best Öko Plus is een kattenbakvulling in de vorm van granulaat. Het granulaat is gemaakt van plantenvezels van vuren- en sparrenhout

Niet klonterende kattenbakvulling absorbeert grote hoeveelheden vocht en ook geurtjes. Het is niet meer nodig om iedere dag de klonten uit de kattenbak te verwijderen. Zo heeft u elke dag een frisse schone kattenbak.
Bij Het Dierenparadijs hebben we verschillende niet klontvormende kattenbakvulling in het assortiment.

Breederselect cat litter 10 ltr & 30 ltr is gemaakt van >99% gerecycled papier zonder toevoegingen of chemicaliën.
No Problem budget 20 liter is niet klontvormend en geur- en stofvrij
No Problem houtkorrel 20 liter en 8,6 liter is milieuvriendelijk, geurvrij en gemaakt van geperste houtvezels

Litter Pearls Silica 1,81 kg is een poreuze korrel die op geen enkel ander kattenbakproduct lijkt. De urine wordt binnen een paar seconden geabsorbeerd en de kattenbakvulling voelt weer droog aan. Alle vloeistof is samen met de onaangename geur in de poreuze korrels opgenomen.

 

 

 

 

- Volkomeen natuurlijk/biologisch afbreekbaar.
- Urine wordt onmiddelijk opgenomen.
- stofvrij/non-allegeen.
- Bacteriën remmend.
- Nare geurtjes zijn meteen verdwenen.
- De kattenbak in een handomdraai schoon.
- ongeparfumeerd