0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Wellness CORE

Nieuw in ons assortiment is de Wellness CORE
Wellness CORE  is een complete en evenwichtige, natuurlijke kattenvoeding met vers vlees als eerste ingrediënt. Elk recept van deze natuurlijk hondenvoeding zit barstensvol dierlijke proteïnen van de hoogste kwaliteit, zoals verse kalkoen of zalm, zonder vulstoffen of granen, samen met een unieke mix van gezonde groenten, superfoods, kruiden en voedingssupplementen. Met 48% tot 53% eiwitrijke ingrediënten ondersteund Welness CORE op een natuurlijke manier een gezonde energie en een magere spiermassa.
 

Wellness CORE is hypo-allergeen: bevat GEEN granen, tarwe, gluten, mais, soja, zuivel, eieren, rund, kunstmatige kleur-of smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Wellness CORE kattenvoeding is verkrijgbaar in  diverse smaken in 300 gram en 1,75 kg verpakkingen

Bij Prins werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is hun specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren hun missie. Dat doen ze op hun eigen deskundige, persoonlijke, bewuste, verrassende en eigenzinnige manier.
De brokvoedingen uit de Prins Vitalcare-lijn zijn geschikt van kitten tot senior. Ze zijn gemaakt volgens een productieproces waarbij de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht komen en alle voedingsstoffen behouden blijven.

De  superpremium formules van Profine zijn gebaseerd op het nieuwste onderzoek op het gebied van hondenvoeding, en zijn ontwikkeld door vooraanstaande Europese voedingsspecialisten in samenwerking met topfokkers in Scandinavië. De formules van Profine bevatten veilige natuurlijke ingrediënten en garanderen dat uw kat een uitgebalanceerde voeding krijgt. De unieke combinatie van kip en groenten zorgt voor een goede spijsvertering, voldoende energie en een uitstekende conditie. De toegevoegde maritieme mix (garnalen en zalmolie) zorgt voor een uitgebalanceerde verhouding van Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en prachtige vacht. Kruidenextracten van venkel, basilicum en salie ondersteunen samen met zeealgen en prebiotica de spijsvertering, en het behoud van een gezonde darmflora, wat op zijn beurt de weerstand verbetert.

Carnis Kattenbrok is een mix van brokjes om uw kat te laten genieten van een smakelijke en gezonde maaltijd. Het is speciaal samengesteld om uw kat van alle voedingsstoffen te voorzien om er voor te zorgen dat uw kat in een perfecte conditie blijft.

Royal Canin werkt voor een gezonde voeding uitsluitend met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Door daar ook nog een extra voedingstoffen en ingredienten aan toe te voegen zit je kat lekkerder in zijn vel. Dat zie je aan zijn glanzende vacht maar ook aan een schoon gebit, gezond  gewicht en soepele gewrichten. Bovendien heeft Royal Canin speciale voedingen ontwikkelt voor speciale rassen!

In Orijen en Acana wordt gewerkt met VERSE dierlijke ingrediënten van vrije uitloop en/of scharrel dieren. Ook wordt er in Orijen en Acana gebruikt gemaakt van in het wild gevangen VERSE vis. Er worden alleen (verse) regionale produkten gebruikt die bij aankomst de zelfde dag verwerkt worden. Vlees mag nooit bevroren of anderzins geconserveerd zijn geweest. Alle producten worden exclusief in de eigen bekroonde keukens bereid. Orijen bevat 80% vers vlees en is 100% graanvrij. Acana bevat 70% vers vlees en is 100% graanvrij

Biologically Appropriate™  diervoeding betekent dat het product bijna geheel uit natuurlijke verse grondstoffen bestaat afkomstig uit de vrije natuur, dit alles afgestemd op de natuurlijke behoefte van het dier, "voeding zoals moedernatuur het bedoeld heeft"