0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Natuurlijk wilt u uw konijn of knaagdier weleens verwennen met wat extra’s. Dit is geen enkel probleem maar geef het met mate! Vooral zonnepitten zijn echte dikmakers en in grote hoeveelheden dus niet gezond.

Supreme Tiny Friends Farm

Supreme Tiny Friends Farm Snacks zijn perfect wanneer u uw huisdier een gezonde snack wilt geven. Het Dierenparadijs heeft diverse soorten Supreme Tiny Friends Farm Snacks in het assortiment daardoor hebben we voor elk knaagdier de juiste snack. Bovendien zijn al deze snacks geschikt voor alle kleine knagers, al uw vriendjes kunnen dus uit hetzelfde doosje mee snoepen.

Vitakraft Krackers zijn ideaal om uw konijn of knaagdier even lekker bezig te houden. Deze snacks zijn 3x gebakken waardoor ze extra hard zijn. Dankzij de ophangclip kunt u deze ook op een lastig bereikbare plek ophangen zodat uw huisdier extra moeite moet doen om hem op te eten.

Bij Het Dierenparadijs hebben wij diverse soorten Puik Snacks waaronder het knaagbroodje en gedroogde maïskolven, Puik Snacks Landmix en Puik Snacks kruidentuinmix voor konijnen en cavia’s en Puik Snacks meelwormen voor hamsters, ratten, muizen en gerbils, misschien voor u even wennen maar uw huisdier is er dol op.

Quiko Chrunchy Foodbar is een combinatie van overheerlijk hooi met een hartige specialiteit, gepresenteerd in een compleet eetbaar bakje. Hierdoor heeft uw knaagdier niet alleen een mooie maar ook een gezonde snack waar hij wel even druk mee is.