0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Bodembedekking heeft verschillende functies naast natuurlijk het bedekken van de bodem, voor het ene dier is het absorberende vermogen belangrijk. Voor het andere dier is het belangrijk dat ze er een lekker nestje van kunnen maken.
Naast het "gewone" stro, hooi en houtvezel heeft Het Dierenparadijs ook een aantal bodembedekkers in het assortiment die net wat verder gaan dan aleen vocht opnemen. Kom langs in onze winkel voor ons assortiment die wij ook in onze eigen knaagdier verblijven gebruiken.

Back 2 Nature

De Back-2-Nature bodembedekker voor knaagdieren is uitermate geschikt voor kleine dieren, zoals Muizen, Hamsters, Gerbils, Ratten, Cavia's en konijnen. Back 2 Nature is gemaakt van 100% gerecycled materiaal zonder toevoegingen of chemicaliën. Back 2 Nature valt niet uit elkaar wanneer het nat wordt, maar absorbeert juist het vocht en de geurtjes. Daarnaast is Back 2 Nature stofvrij waardoor het zeer diervriendelijk en tevens milieuvriendelijk is.

Back 2 Nature heeft bijzondere eigenschappen van een goede kwaliteit bodembedekker voor knaag- en andere kleine dieren zijn o.a.:

Natuurlijke insluiting van geurtjes
Geen toevoegingen of chemicaliën
Uitermate absorberend – superieure kwaliteit
Geschikt voor knaagdieren, vogels en reptielen
Economisch – gaat lang mee
Licht in gewicht – eenvoudig te gebruiken
Praktisch geen stofvorming – vermindert spoorvorming en laat geen vlekken achter op de vloer

Bij ons verkrijgbaar in 10 ltr en 30 ltr

De Pet's Paper Bedding van Esve is een milieuvriendelijke en hygiënische bodembedekker voor knaagdieren, konijnen, vogels, fretten en reptielen. De bodembedekking is geheel natuurlijk, biologisch afbreekbaar en heeft een supersnel absorptievermogen. Zo absorbeert deze bodembedekking 180% binnen 5 seconden. Zo blijft de verblijfplaats altijd droog met deze lichtgewicht papierkorrels! Deze stofvrije papierkorrels zijn geurbindend, waardoor nare luchtjes uitblijven.

Eigenschappen
Vermindert nare geurtjes
Makkelijk in gebruik door lichte gewicht
Stofvrije korrels
Sterk absorberend en snel (180% in 5 sec)
Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar
Geurbindend
Verkrijgbaar in 10 ltr en 25 ltr

Bij Het Dierenparadijs verkopen wij bodembedekkers van het merk Ekoo Animsal Bedding. Deze lijn bestaat uit diversen soorten bodembedekkers afgestemd op uw huisdier en eigen wensen. Kom langs in onze winkel voor ons assortiment die wij ook zelf gebruiken in onze knaagdier hokken.

Cotton&Comfort is gemaakt van 100% uitgeperst katoenzaad met natuurlijke katoenvezel. Deze bodembedekker is uitermsate geschikt voor (dwerg) hamster of gerbils. Zacht voor de pootjes en heerlijk graaf of nest materiaal. Verkrijgbaar in 15ltr en 40 ltr.

Cotton&Comfort Deluxe is gemaakt van uitgeperst katoenzaad (80%) en theezakjes 20%). Geweldig voor de kleine knaagdieren dit is voor hun een puur feestfestijn. Ook konijnen vinden het heerlijk om in deze bedding te gaan liggen.
Verkrijgbaar in 40 ltr

Exotic Kokos  is gemaakt van stukjes kokosnoot (80%) aangevuld met kokosnootvezel (20%). Een mooi natuurlijk product dat er visueel schitterend uitziet en bovendien een zeer hoge absorptie heeft. Mooi product voor de grote dieren daar de kokos zeer fijn is en prettig aanvoelt voor de voeten. Verkrijgbaar in 40 ltr.

Nestmateriaal  is zeer belangrijk voor alle kleine knaagdieren. Konijnen en knaagdieren zijn prooidieren en hebben behoefte aan plaatsen waar zij zich beschermd voelen. Voor de kleinere knaagdieren hebben wij dit nestmateriaal ontwikkeld. Zij kunnen zich er in verschuilen, nesten mee bouwen, tunnels graven en nog veel meer.
Verschillende materialen zijn hiervoor toegepast, namelijk uitgeperst katoenzaad, babykleertjes, theezakjes, kokosnoot, eieren boxen, Card board etc. 


Cat's Best Ökoplus is een zuiver natuurlijke vulling die voor 100% vervaardigd is uit weer aangroeiende plantenvezels. Zonder kunstmatige en chemische aanvullingen. Cat's Best Ökoplus is klontvormend, geurbindend en biologisch afbreekbaar. Verkrijgbaar in zakken van 10 en 40 ltr. Cat’s Best Ökoplus is geschikt voor in de kattenbak maar ook zeer goed te gebruiken in knaagdierkooien of in poepbakken van fretten en konijnen.