0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Konijnen en knaagdieren knagen aan alles wat ze tegenkomen, ook aan dingen die daar niet  bedoeld zijn. Door ze voldoende afleiding te geven zullen ze dit minder vaak gaan doen, maar wat kan je ze geven?

Bij Het Dierenparadijs hebben wij houten huisjes, grastunnels en bruggen waar niet alleen uw konijn/knaagdier in kan schuilen, doorheen rennen maar ook lekker zijn tanden in kan zetten. Hierdoor blijft uw huisdier lekker bezig. Wilt u iets duurzamer? Wij hebben ook diverse speelhuisjes en tunnels van plastic, deze zijn ook gemakkelijk schoon te maken.
Het Dierenparadijs heeft speelgoed van o.a. Beeztees en Trixie in het assortiment

Voor kleine knaagdieren, ratten en fretten heeft Het Dierenparadijs diverse soorten hangmatten en slaapzakken waar hij zich lekker in kan verstoppen.

Voor actieve Hamsters hebben wij speciale hamsterballen om lekker door het huis te rennen en de Silent Spinner, dit is een loopwiel dat géén geluid maakt.

Wilt u uw knaagdier of konijn wat meer ruimte geven? Ideaal is de knaagdierenren, hier hebben hamsters en cavia’s lekker de ruimte om buiten hun hok te spelen. Voor het Konijn is er een grote variant namelijk een Konijnenren van 6 panelen van 60 cm waarbij u meerdere rennen aan elkaar kunt koppelen.