0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment natvoer voor katten.
Omdat elke kat uniek is hebben wij diverse merken uiteenlopend in kwaliteit prijs, zodat bij ons terecht kan voor elke kat en zijn/haar specifieke behoefte.

Prins Nature Care

Prins NatureCare is een gezonde, 100% natuurlijke vleesmaaltijd in blik. De volledige Prins NatureCare vleesvoedingen zijn verrijkt met speciale ingrediënten die de voeding een extra ondersteunende werking geeft. Prins Nature Care is graanvrij en bevat geen kleur en smaakstoffen. Het Dierenparadijs heeft Prins NatureCare Cat Kalkoen, Prins NatureCare Cat Kip en Garnaal, Prins NatureCare Cat Kip en Zalm en Prins NatureCare Cat Kip in het assortiment.

Almo Nature Legend is de traditionele keuze om je kat een geheel natuurlijke voeding van hoge kwaliteit te bieden. Het is zo samengesteld dat het voldoet aan de voedingsbehoeften van de kat. Legend bestaat uit 75% vlees of vis, 24% kookvocht en 1% rijst: een ideale mix om je kat alle voedingsstoffen te geven die hij nodig heeft om gezond en gelukkig te leven. Almo Nature Legend is 100% HFC(staat voor Human Food Chain) Dit betekend dat alle ingrediënten ook geschikt zijn voor menselijke consumptie Almo Nature is vrij van kleur en smaakstoffen.

Bij Het Dierenparadijs hebben wij Almo Nature Legend in blikjes van 70 gram in diverse smaken.

 

Voskes Delicatesse zijn cups gevuld met heerlijk malse, met de hand geselecteerde stukjes vis en vlees. De verfijnde smaken zijn een ware delicatesse voor uw kat.
Voskes Delicatesse zijn 100% graanvrij en zonder kunstmatige toevoegingen.
Verkrijgbaar in de volgende smaken: 
Delicatesse Tonijn 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Kip 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Krab 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Garnalen 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Sint-Jakobsschelp 6x25 g

Met de volledige en evenwichtige maaltijden van Wellness Core Signature Selects geef je je carnivoor alle proteïnen, smaak en textuur waar hij naar verlangt, op een natuurlijk manier. Deze recepten zijn verkrijgbaar in drie vormen - fijne snippers, dunne reepjes of malse blokjes - allemaal geserveerd in een smakelijke saus.
Beschikbaar in 79 gram en 632 gram (7x79 gram)

Met een gevoel voor smaak en een hart voor gezondheid nemen we onze tijd om deze zachte stukjes heerlijke proteïnen in een smakelijke saus te bereiden. Met Wellness Core Tender Cuts draag je op een gezonde, natuurlijke manier bij aan een goede hydratatie van je kat. Bovendien weten de volledige, evenwichtige maaltijden van Wellness CORE  Tender Cuts zelfs de meest kieskeurige eters te overtuigen.
Beschikbaar in 85 gram en 510 gram (6x85 gram )

Met een unieke combinatie van textuur in elke hap vormen de volledige en evenwichtige maaltijden van Wellness Core Savoury Duos een perfecte manier om water toe te voegen aan de voeding van uw kat. Zachte stukjes in saus bovenop een smeuïge paté: twee lagen voor twee keer zoveel smaak!
Beschikbaar in 79 gram en 474 gram (6x79 gram)

 

Almo Nature Daily Menu is een overheerlijke mousse voor jouw kat. Deze maaltijd bevat smakelijk vlees en vis met daarnaast nog groente, ei en rijst. Doordat dit kattenvoer verkrijgbaar is in meerdere smaken, kunt u ook eens afwisselen om zo uw kat te verrassen. Deze kattenvoeding bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Het Dierenparadijs heeft Royal Canin vleesbrokjes in saus en vleesbrokjes in gelei in het assortiment. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar speciaal safgestemd op de behoefte van uw kat,van kitten tot senior.