0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

Wellness CORE

Met de volledige en evenwichtige maaltijden van Wellness CORE Signature Selects geef je je carnivoor alle proteïnen, smaak en textuur waar hij naar verlangt, op een natuurlijk manier. Deze recepten zijn verkrijgbaar in drie vormen - fijne snippers, dunne reepjes of malse blokjes - allemaal geserveerd in een smakelijke saus.
Beschikbaar in 79 gram en 632 gram (7x79 gram)

Met een gevoel voor smaak en een hart voor gezondheid nemen we onze tijd om deze zachte stukjes heerlijke proteïnen in een smakelijke saus te bereiden. Met Wellness CORE Tender Cuts draag je op een gezonde, natuurlijke manier bij aan een goede hydratatie van je kat. Bovendien weten de volledige, evenwichtige maaltijden van Wellness CORE  Tender Cuts zelfs de meest kieskeurige eters te overtuigen.
Beschikbaar in 85 gram en 510 gram (6x85 gram )

Met een unieke combinatie van textuur in elke hap vormen de volledige en evenwichtige maaltijden van Wellness CORE Savoury Duos een perfecte manier om water toe te voegen aan de voeding van uw kat. Zachte stukjes in saus bovenop een smeuïge paté: twee lagen voor twee keer zoveel smaak!
Beschikbaar in 79 gram en 474 gram (6x79 gram)

 

Applaws is een 100% natuurlijke aanvullende diervoeding voor volwassen katten met niets meer dan de ingrediënten die vermeld staan op de verpakking. Applaws garandeerd dat alle Tonijn is gevangen met behulp van Dolfijn vriendelijke methoden.
Het Dierenparadijs heeft Applaws Kippenborst met Eend, Applaws Tonijn Filet met Garnaal en Applaws Tonijn Filet met Krab in kuipjes van 60 gram, Applaws Kippenborst met Asperge, Applaws Tonijn Filet met Pacific Garnaal, Applaws Tonijn Filet met Ansjovis, Applaws Tonijn in Gelei en Applaws Kippenborst met Lamsvlees in Gelei in pouches van 70 gram.
En als een extra lekkere en gezonde snack heeft Het Dierenparadijs  Applaws Tonijn Filet uit 1 stuk.

Almo Nature Legend is 100% HFC(staat voor Human Food Chain) Dit betekend dat alle ingrediënten ook geschikt zijn voor menselijke consumptie Almo Nature is vrij van kleur en smaakstoffen. Bij Het Dierenparadijs hebben wij Almo Nature Legend in blikjes van 70 gram in diverse smaken.

Almo Nature Daily menu is bereid met de beste verse ingrediënten. Almo Nature Daily menu is bij ons verkrijgbaar in blikken van 400 gram in de smaken Konijn, Kalkoen, Rundvlees en Kalf en Almo Nature Daily menu 2x170 gram in de smaken Tonijn met Kip en Tonijn met Rijst.

Prins NatureCare is een gezonde, 100% natuurlijke vleesmaaltijd in blik. De  volledige Prins NatureCare vleesvoedingen zijn verrijkt met speciale ingrediënten die de voeding een extra ondersteunende werking geeft. Prins Nature Care is graanvrij en bevat geen kleur en smaakstoffen. Het Dierenparadijs heeft Prins NatureCare Cat Kalkoen, Prins NatureCare Cat Kip en Garnaal, Prins NatureCare Cat Kip en Zalm en Prins NatureCare Cat Kip in het assortiment.

Het Dierenparadijs heeft  Royal Canin  vleesbrokjes in saus en vleesbrokjes in gelei in het assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in pouches in dozen van 12 stuks.