0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving

TIJDELIJKE EXTRA BEZORGSERVICE IVM CORONA

Voor de klanten die niet de mogelijkheid hebben om naar onze winkel te komen, bieden wij de optie om uw bestelling in EDE bij u thuis te bezorgen

Dit brengt verder geen extra kosten met zich mee.

Het werkt als volgt:

- U kunt uw bestelling naar ons doorsturen via
de email: info@het-dierenparadijs.nl

- Vermeld bij de bestelling uw naam + adres en hoe u wilt betalen. Dit kan vooraf, via de bank (u krijgt dan van ons een factuur) of contant aan de deur (wij beschikken niet over een mobiel pinapparaat).

- U krijgt van ons de bevestiging en wij bezorgen het zo snel mogelijk bij u aan de deur. Het bezorgen is in principe altijd s’avonds.

- Kent u iemand in uw omgeving die geen email heeft maar wel huisdieren, laat hen ook even weten dat we de mogelijkheid van bezorgen ook voor hen hebben.
Zij zouden dan evt. telefonisch kunnen bestellen of een briefje door onze brievenbus (achterzijde) kunnen doen.

LET OP:

ALLEEN BESTELLEN VIA DE EMAIL!

Op bestellingen via PB of reacties onder dit bericht wordt niet gereageerd

Met vriendelijke groet

Yvonne, Luc, Lucie en Danielle

Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714DP Ede
info@het-dierenparadijs.nl
0318-639270

Stichting Dierenvoedselbank Wageningen heeft afgelopen vrijdag de 2e ''gouden poot award'' uitgereikt. Unaniem hebben de vrijwilligers en het bestuur dit jaar gekozen voor......…...……. Het Dierenparadijs uit Gemeente Ede

De gouden poot award word uitgereikt aan een bedrijf, winkel of persoon die het afgelopen zich ten goede heeft ingezet voor het welzijn van de huisdieren in de door ons ondersteunende gemeente.

Mede dankzij uw gulle gaven aan voer en toebehoren voor diverse diersoorten hebben wij deze prijs ontvangen, ook in de toekomst blijven wij de voedselbank uiteraard steunen en kunt u ook bij ons voer en producten inleveren
 

Hét huisdieren kennis- en inspiratieplatform

Lifestyle for pets is hét online platform voor dierenliefhebbers, met een unieke digitale tv-zender, inspirerende blogs en een webshop met de leukste artikelen voor je huisdier. Van huis-, tuin- en balkoninrichting en sporten met je hond tot extra zorg voor seniordieren en praktische tips voor het dagelijks leven: jij als huisdierliefhebber kan bij Lifestyle for pets terecht voor producten, diensten en advies.

 

Lifestyle for pets

LICG de website over het houden van huisdieren.

LICG staat voor Landelijke InformatieCentrum Gezeldschapsdieren en is het informatiecentrum voor al uw vragen over de aanschaf, huisvesting en gezondheid van uw huisdier(en).
Via de website van het LICG kunt o.a. "huisdierenbijsluiters"waarin praktische informatie staat speciaal over uw huisdier. U kunt deze downloaden door op onderstaande link te klikken.

LICG