0318639270 info@het-dierenparadijs.nl
Adres: Het Dierenparadijs
Bellestein 51
6714 DP Ede
Routebeschrijving
Menu

De vogel als huisdier is in opmars en overal kun je vogels tegenkomen zowel in huis, tuin als in het bos. Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment voeding en snacks om al deze vogels tevreden te houden.

De kromsnavels worden bij Het Dierenparadijs standaard handtam gemaakt zodat u thuis op deze basis verder kunt bouwen. Het mooist is het natuurlijk wanneer uw kooivogel elke dag uit zijn kooi mag en lekker een poosje kan vliegen of bij zijn baasje op de schouder een poosje mee kan liften.

Uiteraard kunt u ook voor al uw vragen over voeding en verzorging bij ons terecht.

Tuinvogels

Steeds meer bossen en weilanden veranderen in steen en beton en ook braakliggende terreinen worden zeldzaam daardoor kunnen vogels steeds minder geschikt voedsel en voedselplekken vinden. Vogels hebben dus veel behoefte aan vogelvriendelijke tuinen met daarbij ook speciaal vogelvoer voor tuinvogels dat tegenwoordig het hele jaar gegeven mag worden.

Van pindanetjes tot meelwormen bij Het Dierenparadijs vindt u het hele jaar door de producten voor uw favoriete tuinvogel.

Bij Het Dierenparadijs verkopen wij het voer, vogelpindakaas, nestkastjes en voersilo's van de Vogelbescherming dat niet alleen speciaal is afgestemd per vogel en alles bevat wat deze vogels nodig hebben: U sponsort daarmee ook meteen de vogelbescherming zelf voor meer natuurbehoud.

Wist u dat........
Bijna 600.00 mensen gaven dit jaar hun telling door aan de vogelbescherming en ook dit jaar is de Mus (gelukkig) de meest getelde tuinvogel.