Natvoeding

Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment natvoer voor katten.
Omdat elke kat uniek is hebben wij diverse merken uiteenlopend in kwaliteit prijs, zodat bij ons terecht kan voor elke kat en zijn/haar specifieke behoefte. 


Vigor & Sage


VIGOR & SAGE heeft de ontwikkeling van de voedingsgewoonten van katten bestudeerd. Van nature waren het vleesetende roofdieren. Voor de jacht en de verdediging waren energie en bouwstenen van vet en eiwitten nodig.

De voorouders van de huidige katten hadden ook huid- en vachtproblemen, spijsvertering, stoelgang en andere uitdagingen als gevolg van verwondingen en levensstijl. Studies tonen aan dat ze natuurlijke kruiden aten om deze problemen te verhelpen.

VIGOR & SAGE voorziet in de behoefte van deze kat door het gebruik van pure, natuurlijke ingrediënten verrijkt met kruiden. Wij hebben diverse soorten blikvoeding op voorraad.


Prins Nature Care


Prins NatureCare is een gezonde, 100% natuurlijke vleesmaaltijd in blik. De volledige Prins NatureCare vleesvoedingen zijn verrijkt met speciale ingrediënten die de voeding een extra ondersteunende werking geeft. Prins Nature Care is graanvrij en bevat geen kleur en smaakstoffen. Het Dierenparadijs heeft Prins NatureCare Cat Kalkoen, Prins NatureCare Cat Kip en Garnaal, Prins NatureCare Cat Kip en Zalm en Prins NatureCare Cat Kip in het assortiment. 

Almo Nature Legend 


Almo Nature Legend is de traditionele keuze om je kat een geheel natuurlijke voeding van hoge kwaliteit te bieden. Het is zo samengesteld dat het voldoet aan de voedingsbehoeften van de kat. Legend bestaat uit 75% vlees of vis, 24% kookvocht en 1% rijst: een ideale mix om je kat alle voedingsstoffen te geven die hij nodig heeft om gezond en gelukkig te leven. Almo Nature Legend is 100% HFC(staat voor Human Food Chain) Dit betekend dat alle ingrediënten ook geschikt zijn voor menselijke consumptie Almo Nature is vrij van kleur en smaakstoffen.
Bij Het Dierenparadijs hebben wij Almo Nature Legend in blikjes van 70 gram in diverse smaken.

Voskes Delicatesse


Voskes Delicatesse zijn cups gevuld met heerlijk malse, met de hand geselecteerde stukjes vis en vlees. De verfijnde smaken zijn een ware delicatesse voor uw kat.
Voskes Delicatesse zijn 100% graanvrij en zonder kunstmatige toevoegingen.
Verkrijgbaar in de volgende smaken: 
Delicatesse Tonijn 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Kip 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Krab 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Garnalen 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Sint-Jakobsschelp 6x25 g 

Delicatesse Drink  is een overheerlijke kattendrink die de hydratatie bevordert en bijdraagt aan een optimale spijsvertering. Als katten onvoldoende drinken, bestaat het gevaar van urolietvorming. Vooral katten die een dieet hebben dat voornamelijk uit droogvoer bestaat zijn hier gevoelig voor. Delicatesse Drink  is zeer smakelijk en stimuleert katten om meer te drinken. Het is volledig graan-, gluten- en soyavrij en het zal in de maakt vallen bij iedere kat ! Verkrijgbaar in 4 overheerlijke smaken: Tonijn, Kip, Zalm en Rund

Royal Canin


Het Dierenparadijs heeft Royal Canin vleesbrokjes in saus en vleesbrokjes in gelei in het assortiment. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar speciaal safgestemd op de behoefte van uw kat,van kitten tot senior. Royal Canin is verkrijgbaar in verpakkingen met 12 maaltijdzakjes.

Almo Nature Dailymenu 


Almo Nature Daily Menu is een overheerlijke mousse voor jouw kat. Deze maaltijd bevat smakelijk vlees en vis met daarnaast nog groente, ei en rijst. Doordat dit kattenvoer verkrijgbaar is in meerdere smaken, kunt u ook eens afwisselen om zo uw kat te verrassen. Deze kattenvoeding bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

 

 
 
E-mailen
Bellen