Natvoeding

Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment natvoer voor katten.
Omdat elke kat uniek is hebben wij diverse merken uiteenlopend in kwaliteit prijs, zodat bij ons terecht kan voor elke kat en zijn/haar specifieke behoefte. 


Animonda Carny Ocean 


Animonda Carny Ocean kattenvoer in een exclusief gourmet-portieblikje. Vis-proteïnen zijn lichte proteïnen (vis bevat maar weinig bindweefseldelen) en is daardoor bijzonder geschikt bij geringe lichaamsbeweging. Vis bevat ook waardevolle en essentiële aminozuren in een licht verteerbare vorm. Daarbij komt nog dat katten ware vis-fans zijn. Voor de Aminonda Carny Ocean visheerlijkheden wordt uitsluitend verse vis gebruikt steeds verfijnt met heerlijke toevoegingen.


Prins Nature Care


Prins NatureCare is een gezonde, 100% natuurlijke vleesmaaltijd in blik. De volledige Prins NatureCare vleesvoedingen zijn verrijkt met speciale ingrediënten die de voeding een extra ondersteunende werking geeft. Prins Nature Care is graanvrij en bevat geen kleur en smaakstoffen. Het Dierenparadijs heeft Prins NatureCare Cat Kalkoen, Prins NatureCare Cat Kip en Garnaal, Prins NatureCare Cat Kip en Zalm en Prins NatureCare Cat Kip in het assortiment. 

Almo Nature Legend 


Almo Nature Legend is de traditionele keuze om je kat een geheel natuurlijke voeding van hoge kwaliteit te bieden. Het is zo samengesteld dat het voldoet aan de voedingsbehoeften van de kat. Legend bestaat uit 75% vlees of vis, 24% kookvocht en 1% rijst: een ideale mix om je kat alle voedingsstoffen te geven die hij nodig heeft om gezond en gelukkig te leven. Almo Nature Legend is 100% HFC(staat voor Human Food Chain) Dit betekend dat alle ingrediënten ook geschikt zijn voor menselijke consumptie Almo Nature is vrij van kleur en smaakstoffen.
Bij Het Dierenparadijs hebben wij Almo Nature Legend in blikjes van 70 gram in diverse smaken.

Edgar & Cooper
Lekker eten voor katten met veel vers én ijzerrijk rund- en eendenvlees. Deze graanvrije maaltijd met veel vers rund en verse eend is op smaak gebracht met een zorgvuldig geselecteerde natuurlijke mix van kruiden, bessen en botanicals. Er zit geen vleesmeel in en ook geen bewerkte of gedroogde ingrediënten (zo verteert het ook makkelijker). We doen er wel taurine bij voor een scherp zicht en een sterk hart. Zoals al het eten bij Edgard & Cooper, wordt ons natvoer langzaam gegaard. Zo blijven die heerlijke smaak en alle goodies het best bewaard.

Edgar & Cooper Bio

Lekker natuurlijk katteneten met lekker veel vers biovlees. Dit eenvoudige topgerechtje is gemaakt met veel verse biokip. Er zit geen vleesmeel in en ook niks dat bewerkt, gedroogd of artificieel is. Zo is het gemakkelijk te verteren. Zoals altijd garen we onze gerechten traag op een lage temperatuur: top voor de smaak én voor de voedingswaarde. Onze zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten komen uitsluitend van boerderijen die hun dieren een hoge levenskwaliteit garanderen waardoor ze goed en gezond opgroeien. In dit graanvrije gerecht zit ook wat taurine, essentieel voor een scherp zicht en een gezond hart.


Voskes Delicatesse


Voskes Delicatesse zijn cups gevuld met heerlijk malse, met de hand geselecteerde stukjes vis en vlees. De verfijnde smaken zijn een ware delicatesse voor uw kat.
Voskes Delicatesse zijn 100% graanvrij en zonder kunstmatige toevoegingen.
Verkrijgbaar in de volgende smaken: 
Delicatesse Tonijn 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Kip 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Krab 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Garnalen 6x25 g
Delicatesse Tonijn & Sint-Jakobsschelp 6x25 g  

 
 
E-mailen
Bellen