Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

                     Speelgoed & Kooi inrichting


Speelgoed mag in geen enkele vogelkooi ontbreken. Vogels hebben afwisseling nodig en vinden het fijn om bezig te zijn. Ook zijn vogels dol op kleurtjes en dat zie je ook terug in het speelgoed assortiment van Het Dierenparadijs. Klimtouwen, schommels en hangend speelgoed zijn verkrijgbaar in leuke felle kleurtjes met  belletjes en ringetjes die rammelen en geluid maken. Voor de grote Parkieten en Papegaaien heeft Het Dierenparadijs speelgoed op maat waar ook zij zich helemaal op kunnen uitleven. Heeft u een handtamme vogel dan worden spiegeltjes en nepvogeltjes afgeraden want dan heeft u de kans dat uw vogel liever tegen de spiegel praat dan tegen u. Wilt u liever wat buiten de kooi dan kunnen we ook kant en klare vogelspeeltuinen voor u bestellen.
Naast leuke speeltjes hebben we ook zitstokken zodat uw vogel lekker kan uitrusten na al dat spelen. Deze kunnen ook gebruikt worden om lekker op te klauteren en heel belangrijk hun snavel te scherpen. Deze hebben wij in diverse materialen.

Het Dierenparadijs heeft vogelspeelgoed van o.a. de Boon en Trixie in het assortiment 


 

 

Hebben wij een product niet op voorraad of wilt u een ander formaat, vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, vraag het aan via ons contact formulier of aan een van onze medewerkers!

E-mailen
Bellen