Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

Snacks

Snacks zijn een onmisbare hulp bij het tam maken van vogels. Naast het tam maken worden snacks natuurlijk ook gebruikt als een lekkernij om uw vogel te verwennen. Vogelsnacks zijn er in vele varianten zoals natuurlijke en gedroogde snacks, fruitcups maar ook sticks.
De natuurlijke en gedroogde vogelsnacks worden vooral gebruikt bij het tam maken van vogels omdat deze eenvoudig en in kleinere maten te geven zijn. De fruitcups en sticks worden vaak gebruikt tegen verveling of als verwennerij in de kooi van jouw vogel.
Wanneer u op zoek bent naar de lekkerste vogelsnacks dan bent u bij Het Dierenparadijs op de juiste plek.


Uw vogel verwennen met wat lekkers kan op diverse manieren. De meeste vogels zijn dol op fruit zoals appel maar ook komkommer en banaan zijn favoriet. Alle vogels zijn dol op Trosgierst, deze zaadstengels kunt ophangen of op de bodem neerleggen. Trosgierst is ideaal om jonge vogels te leren zaad eten maar ook om zieke en verzwakte vogels er boven op te helpen. Trosgierst is wel erg vet dus geef het niet al te vaak. Bij Het Dierenparadijs hebben zakjes met 3 stuks en handige  hanger, kokers met 3 verschillende soorten trosgierst en zakken van 1kg verkrijgbaar.


 Een lekkere traktatie voor uw kromsnavel. ESVE Fruitkuipjes kunnen uit de hand gegeven worden, uit de poot gegeten worden en in een houder aangeboden worden. Verkrijgbaar in verschillende smaken
ESVE Pet Salad is een uitgekiend recept van bonen, erwten en mais. Papegaaien vinden het heerlijk en bovendien zijn deze hoogwaardige ingrediënten erg gezond. Esve Pet Salad is verkrijgbaar in Mexican en Spicy delight


Naast alle "natuurlijke" verwennerij heeft Het Dierenparadijs diverse soorten "vogelsnoep" in het assortiment.

Esve vogelsticks zijn ideaal om uw vogel even lekker bezig te houden. Deze snacks zijn 3x gebakken waardoor ze extra hard zijn. Dankzij de ophangclip kunt u deze ook op een lastig bereikbare plek ophangen zodat uw huisdier extra moeite moet doen om hem op te eten. Ook verkrijgbaar in XL formaat!


Daarnaast hebben we van ons eigen huismerk nog ei-voeding. Aanvullend eivoer voor alle zaadetende vogels zoals kanaries, tropische vogels en wildzang met toevoeging van honing wat het voer rul maakt. Bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, sporenelementen en alle overige ingrediënten, essentieel voor kweek, groei en rui. Bevat dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, sporenelementen Speciaal voor kweek, groei en ruiHebben wij een product niet op voorraad of wilt u een ander formaat, vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, vraag het aan via ons contact formulier of aan een van onze medewerkers!

E-mailen
Bellen