Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

Blik Voeding

Wat is nat hondenvoeding?
Natvoeding is gesteriliseerde voeding met 70%-80% vocht. Het voer wordt door middel van hete stoom gesteriliseerd, en het wordt daarom ook wel gestoomd voeding genoemd. Door de sterilisatie en zuurstofvrije verpakking is het buiten de koeling houdbaar. Natvoeding is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:

  • blik
  • worsten (met plastic)
  • zakjes (pouches)
  • bakjes (ook wel “gestoomde voeding” genoemd)
  • kuipjes (aluminium)
  • glas


Goed natvoeding bestaat uit voornamelijk vlees, maar goedkope merken bevatten soms voornamelijk goedkoop plantaardig materiaal dat op vlees lijkt. Je moet dus goed op de ingrediënten letten als je natvoeding koopt, omdat het plantaardige materiaal (meestal soja) niet zo gezond is als vlees. Hoe je aan de ingrediënten en analyse kunt aflezen of het goede voeding is.


Wat zijn de voordelen van nat hondenvoeding?
Licht verteerbaar

Natvoeding is lichter verteerbaar en bevat vaak maar de helft van het aantal calorieën in vergelijking met droogvoeding. Uw hond zal dus minder snel te dik worden.


Verminderde kans op urineweginfecties
Doordat nat hondenvoeding veel vocht bevat, is de kans op urineweginfecties kleiner dan bij het gebruik van droog hondenvoeding.


Vol van smaak
De meeste honden vinden natte hondenvoeding heerlijk! Het bestaat vooral uit vlees en groenten en is een traktatie vanwege de aantrekkelijke geur en smaak. Ideaal dus voor trouwe huisgenoten die brokken niet lekker vinden of weinig eetlust hebben. Is uw hond een matige brokkeneter? Of zijn er andere vragen/ problemen vraag ons deskundig personeel, zij helpen u graag verder.

Of u nou kiest voor droogvoeding, natvoeding of een combinatie van beide; bij Het Dierenparadijs vind u een groot assortiment hoogwaardige merken droogvoeding en natvoeding.


Bij Het Dierenparadijs hebben we momenteel natvoeding van: Dr. Clauder'sHoge Kwaliteit Natvoeding

  • Goed voor Vacht en Huid
  • Geselecteerde genot van vlees
  • Gemaakt in Duitsland

 

Lekker en gezond natvoeding voor volwassen honden.

Weet jij 100% wat er in zit? Met onze 100%-verklaring en voedselveilige grondstoffen garanderen wij u een product - made in Germany - waarop u kunt vertrouwen. Dr. Clauder's Selected Meat - dit is geselecteerd vleesgenot
Dr. Clauder's Selected is een lekkere en gezonde natvoeding voor volwassen honden.
Het voer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waaronder geselecteerd vlees en prebiotica.
Het vlees komt uit Duitsland en is van hoge kwaliteit. Prebiotica zijn vezels die de groei van goede bacteriën in de darmen bevorderen. Deze bacteriën zijn belangrijk voor een goede spijsvertering en een sterke natuurlijke afweer.
Een complete maaltijd voor uw hond
Dr. Clauder's is compleet natvoeding dat alle voedingsstoffen bevat die uw hond nodig heeft. 

Het is vrij van kunstmatige toevoegingen en bevat geen soja.
Dit voer is dus een goede keuze voor honden die houden van lekker en gezond eten. 
Hebben wij een voeding niet op voorraad of wilt u een ander formaat, vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Mocht u nog aanvullende vragen hebben, vraag het aan via ons contact formulier of aan ons deskundig personeel in de winkel, zij helpen u graag verder.


E-mailen
Bellen