Bodembedekking

Bodembedekking heeft verschillende functies naast natuurlijk het bedekken van de bodem, voor het ene dier is het absorberende vermogen belangrijk. Voor het andere dier is het belangrijk dat ze er een lekker nestje van kunnen maken.
Naast het "gewone" stro, hooi en houtvezel heeft Het Dierenparadijs ook een aantal bodembedekkers in het assortiment die net wat verder gaan dan alleen vocht opnemen. Kom langs in onze winkel voor ons assortiment die wij ook in onze eigen knaagdier verblijven gebruiken. 


Pet's Paper


De Pet's Paper Bedding van Esve is een milieuvriendelijke en hygiënische bodembedekker voor knaagdieren, konijnen, vogels, fretten en reptielen. De bodembedekking is geheel natuurlijk, biologisch afbreekbaar en heeft een supersnel absorptievermogen. Zo absorbeert deze bodembedekking 180% binnen 5 seconden. Zo blijft de verblijfplaats altijd droog met deze lichtgewicht papierkorrels! Deze stofvrije papierkorrels zijn geurbindend, waardoor nare luchtjes uitblijven.
Eigenschappen:

Vermindert nare geurtjes
Makkelijk in gebruik door lichte gewicht
Stofvrije korrels
Sterk absorberend en snel (180% in 5 sec)
Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar
Geurbindend
Verkrijgbaar in 10 ltr en 25 ltr 


Esve Katoen


Katoen van ESVE is een bodembedekking voor alle kleine huisdieren
Een 100% biologische bodembedekker voor hokken met knaagdieren en konijnen. Het product is op basis van katoenzaad vezel, dat vocht en geurtjes uitstekend absorbeert. Het hok blijft daardoor langer schoon, droog en vrij van geurtjes. Katoen ESVE is tevens stofvrij, dus uitstekend geschikt voor rat, muis en fret. Uber Soft Paper Bedding


Knus, zachte bodembedekking van versnipperd papier van voedingskwaliteit dat fluffy en comfortabel is.
Uber-producten zijn van hoge kwaliteit, natuurlijk en milieuvriendelijk, met 14-daagse geurcontrole die hen onderscheidt van de concurrentie.
Het is ideaal voor gerbils, hamsters, muizen, cavia's, ratten, chinchilla's, konijnen en fretten.
14 DAGEN GEURBESTRIJDING
Absorbeert vocht tot 6x zijn gewicht en zet uit tot 3x zijn grootte voor het schone, fris ruikend verblijf dat uw huisdier verdient.
99% STOFVRIJ
We gebruiken alleen nieuwe, voedselveilige papiervezels. Onafhankelijke tests tonen aan dat Uber 99,9% stofvrij is om een schone ruimte te behouden en de leefomgeving van uw huisdier te beschermen.
GEZELLIG EN MILIEUVRIENDELIJK
We gebruiken het zachtste, 100% natuurlijke papier, zonder enige chemische toevoegingen, om uw huisdier het comfort en de nestbaarheid te geven die ze verdienen.
Bij ons verkrijgbaar in roze en blauw in 36ltr


Ekoo Animal Bedding


Bij Het Dierenparadijs verkopen wij bodembedekkers van het merk Ekoo Animsal Bedding. Deze lijn bestaat uit diversen soorten bodembedekkers afgestemd op uw huisdier en eigen wensen. Kom langs in onze winkel voor ons assortiment die wij ook zelf gebruiken in onze knaagdier hokken.

Cotton&Comfort Deluxe is gemaakt van uitgeperst katoenzaad (80%) en theezakjes 20%). Geweldig voor de kleine knaagdieren dit is voor hun een puur feestfestijn. Ook konijnen vinden het heerlijk om in deze bedding te gaan liggen.
Verkrijgbaar in 40 ltr 
 
E-mailen
Bellen