Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

Wormen

Omdat u bij een wormeninfectie niet altijd direct iets afwijkends aan uw huisdier ziet, wordt regelmatig ontwormen soms nog vergeten. Het is wel van groot belang om met de gevolgen van infecties voor uw huisdier en uw omgeving rekening te houden. Met name besmetting met spoelworm uit de omgeving vindt bij kleine kinderen makkelijk plaats. Voorkom daarom de uitscheiding van eitjes in de omgeving door regelmatig uw huisdier te ontwormen.

Een wormenbesmetting kan je helaas niet voorkomen, europese richtlijnen voor een goede ontworming van uw hond:
pups: 2, 4, 6, 8 weken leeftijd. Daarna maandelijks tot een leeftijd van 6 maanden. Vanaf 6 maanden leeftijd: 4x per jaar (elke 3 maanden) ontwormen. Maar door minimaal 4x per jaar te ontwormen kun je een ernstige wormeninfectie bij jouw hond of kat voorkomen. Komt jouw hond of kat veel in contact met prooidieren of eet hij rauw vlees? Ontworm hem dan minimaal 6x per jaar, want de kans is groot dat hij hierdoor regelmatig (lint)wormen binnenkrijgt.Bij Het Dierenparadijs verkopen wij: Diacur giardiatest, No worm diacur,  Panacur en de No worm proNO WORM DIACUR GIARDIATEST
Giardia antigeentest
Alle benodigde testonderdelen zijn inbegrepen
Binnen 10 minuten het testresultaat
Geen duur ontlastingsonderzoek bij de dierenarts nodig!

Heeft uw huisdier last van deze symptomen en wilt u weten of uw hond een Giardia-infectie heeft? Gebruik dan de No Worm Diacur Giardiatest waarbij je binnen 10 minuten al het testresultaat kunt aflezen! Als uit de test blijkt dat jouw dier Giardia heeft, kunt u bij ons de panacur kopen.
Let op!
Het monstermateriaal dat je bij deze test gebruikt, kan besmet zijn met Giardia. Gooi na het testen alle materialen weg bij het restafval en desinfecteer het werkblad. Was na afloop je handen grondig.No worm diacur
Werkt tegen de meest voorkomende wormen
No Worm Diacur werkt tegen de veel voorkomende Giardia darmparasiet
Verkrijgbaar bij Het Dierenparadijs als tablet 

No Worm Diacur heeft een dubbele werking. De meest voorkomende spoel-, zweep- (hond), haak- en lintwormsoorten worden bij hond bestreden!  En met de No Worm Diacur (Fenbendazol behandeling) wordt daarnaast de Giardia parasiet bestreden bij honden.
Panacur hond®
Panacur® is een meerdaagse ontwormingskuur voor honden en is bij Het Dierenparadijs te verkrijgen in tabletvorm.
De werkzame stof in Panacur® is Fenbendazol. Deze komt niet voor in andere ontwormmiddelen zoals Milbenin, Milbemax, Milpro, Milbactor en Milprazon.
Panacur® is een breedwerkend ontwormingsmiddel voor puppy's zwaarder dan 1kg en de volwassen hond. Panacur® is een 3-daagse ontwormingskuur, de tabletten kunnen direct in de bek, verkruimeld door het voer of door het voer na oplossen in water toegediend worden. De verpakking bevat 10 tabletten.No worm pro
Tablet met vleessmaak
Voor honden vanaf 0,5 kg
behandeling van menginfecties van volwassen cestoden (lintwormen) en nematoden (rondwormen). Het diergeneesmiddel kan ook worden gebruikt bij de preventie van hartwormziekte (Dirofilaria immitis) wanneer een gelijktijdige behandeling tegen cestoden geïndiceerd is. 
De ontwormingstablet is een kleine tablet. Met een lekkere vleessmaak en zijn makkelijk toe te dienen.
Voor wie is No Worm Pro geschikt?
Hond: vanaf 0,5 kg en 2 maanden oud.Let alstublieft op het gewicht van uw huisdier bij aanschaf van een van onze ontwormingsmiddelen. Wij kunnen uw huisdier ook wegen.


Hebben wij een product niet op voorraad of wilt u een ander formaat, vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Mocht u nog aanvullende vragen hebben, vraag het aan via ons contact formulier of aan ons deskundig personeel in de winkel, zij helpen u graag verder.

E-mailen
Bellen