Snacks

Natuurlijk wilt u uw konijn of knaagdier weleens verwennen met wat extra’s. Dit is geen enkel probleem maar geef het met mate! Bij konijnen denkt u vast aan wortels, deze mogen wel gegeven worden maar pas op ook hier zitten veel suikers in en zijn in grote hoeveelheden niet gezond. Zonnepitten voor Hamsters zijn ook echte dikmakers en in grote hoeveelheden dus niet gezond. Dus snoepen mag maar geef uw huisdier wat past bij zijn of haar grootte en gewicht.

Nieuw in ons assortiment zijn de hooirollen van Trixie, deze leuke snack is een gezonde snack voor konijn en knaagdier en bestaat uit vers hooi omwikkeld met henneptouw en gedroogde groente of fruit. Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken.


Ter ondersteuning bij het verharen

Lijnzaadbrokjes versterken botten de botten, zorgen voor gewichtstoename en zijn goed voor de huid en vacht.
De lijnzaad brokjes helpen bij verstoppingen door o.a haren tijdens verharing.

Dagelijkse hoeveelheid:
1 lijnzaad brokje per 1 kilo lichaamsgewicht per dag.
Zwaarder dan 2 kilo lichaamsgewicht, niet meer dan 3 brokjes per dag geven.

Geschikt voor konijnen en knaagdieren

Trixie Mout-pasta
De Mout-Pasta heeft een lekkere rode bessen of multi fruit smaak waar de knaagdieren van gaan smullen. De Mout-Pasta bevorderd de natuurlijke stoelgang van knaagdieren en voorkomt vorming van haarballen door ingeslikte haren. Dit gebeurd vaak als knaagdieren zich wassen.

TIP! De Mout-Pasta is ook ideaal te gebruiken bij het toedienen van medicijnen.Selective Naturals


Een gezond tussendoortje zijn de  Supreme Selective Naturals snacks, zeer geschikt voor konijnen, Cavia's maar ook Degoes zijn er gek op. Ze zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten, hebben een hoog vezelgehalte – tot 25% en zijn gemaakt ,zonder toegevoegde suikers en kunstmatige kleurstoffen
Ideaal om met de hand te geven. Ze zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke smaken 

Esve


Esve knaagdier sticks zijn ideaal om uw konijn of knaagdier even lekker bezig te houden. Deze snacks zijn 3x gebakken waardoor ze extra hard zijn. Dankzij de ophangclip kunt u deze ook op een lastig bereikbare plek ophangen zodat uw huisdier extra moeite moet doen om hem op te eten.
Ook van Esve zijn onze knaagdier drops, een lekkere traktatie of beloning. Deze zijn verkrijgbaar in diversen smaken.
 


Supreme Tiny Friends Farm


Supreme Tiny Friends Farm Snacks zijn perfect wanneer u uw huisdier een gezonde snack wilt geven. Het Dierenparadijs heeft diverse soorten Supreme Tiny Friends Farm Snacks in het assortiment daardoor hebben we voor elk knaagdier de juiste snack. Bovendien zijn al deze snacks geschikt voor alle kleine knagers, al uw vriendjes kunnen dus uit hetzelfde doosje mee snoepen. 


Sanal


Nieuw in ons assortiment zijn de knaagdierdrops van Sanal. Heerlijke tussendoortjes voor konijn en knaagdier. Verkrijgbaar in verschillende smaken.


 
 
E-mailen
Bellen