Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

Het Dierenparadijs bestaat ruim 44 jaar, en is al sinds het ontstaan van Het Dierenparadijs een familie bedrijf geweest. De eerste eigenaren de Familie Bot, heeft de basis gelegd op Winkelcentrum de Bellestein. Na ruim 14 jaar heeft de Familie Bot een nette winkel met een breed assortiment overgedragen aan de Familie Vlaardingerbroek.
De Familie Vlaardingerbroek heeft er op hun beurt nog een schepje bovenop gedaan, Het Dierenparadijs werd gevestigde naam in de wijk Veldhuizen en in Ede. Maar ook voor de Familie Vlaardingerbroek kwam het moment na ruim 27 jaar het stokje over te dragen. En daar was de derde Familie.
Familie Kemme, met een groot hart voor mens en dier, en een gezonde dosis leergierigheid zijn ze er vol goede moet ingestapt. Vele cursussen, opleidingen en trainingen verder zetten zij met liefde en vol energie de stijgende lijn in kennis en expertise voort. Samen met hun team zullen zij altijd paraat staan voor u en uw huisdier.


 

Ons assortiment is niet alleen door onze leveranciers geïnspecteerd en goed bevonden, maar ook door ons in huis testpanel, zij verdienen ook een spotlight voor hun harde werk.
 

Ons testpanel

Pino
Dodo
Suske & Wiske
Nora
Sara
Tripp
Olav en Nijn
E-mailen
Bellen