Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

Gemengd Voeding

Gemengde voeding
Bij  gemengde voeding voor konijnen en knaagdieren  worden allerlei zaden en biks door elkaar gemengd. Als de konijnen en knaagdieren alles opeten krijgen ze ook de benodigde voedingstoffen binnen. Echter loopt u hierbij wel de kans op ''uitzoeken''. De konijnen en knaagdieren kunnen besluiten alleen het lekkers eruit de snoepen en de rest te laten liggen. Hierdoor zou dan in de loop van de tijd vitamine of mineralen tekorten kunnen ontstaan. Echter zijn er ook konijnen en knaagdieren genoeg die het hier goed op doen.
Ook kunt u het gemengde voor als aanvulling voeren. Door af en toe wat gemengd voeding in een voer of wilgenbal te verstoppen moeten de konijnen en knaagdieren net als in de natuur hun eigen maaltijd bij elkaar zoeken en snuffelen. Dit wordt over het algemeen zeer gewaardeerd door de konijnen en knaagdieren. Ze zijn actief bezig met het zelf samenstellen van hun dieet. Dat houdt ze ook nog een fit en gezond. Zorg er wel voor dat u altijd controleert hoeveel ze op hebben gegeten.


Bij Het Dierenparadijs hebben we momenteel gemengde brokvoeding van:  Hobby First en Tijssen 
Hope Farms weet wat uw favoriete huisdier nodig heeft.
Voeding en gezondheid hebben alles met elkaar te maken. Voor gezonde levenslustige dieren met een mooie vacht is goede en gezonde voeding absoluut noodzakelijk. Hobby First Hope Farms voeding zorgt voor een goede conditie en een prima weerstand tegen (infectie)ziekten. Hobby First Hope Farms (knaagdier) voeding is het resultaat van intensief wetenschappelijk onderzoek en jarenlange ervaring.


Rabbit Granola is een voeding met hoogwaardige grondstoffen, mooie en smakelijke ingrediënten. Deze voeding levert, samen met hooi, alle nutriënten van de complete voedingsbehoeften.
Aan deze rijke mengeling zijn extra groenten toegevoegd. Voor een optimale spijsvertering zijn extra voedingsvezels in de vorm van Luzerne (Alfalfa) toegevoegd.
Toevoeging van smaakvolle groenten als wortel, erwten en stukjes johannesbrood.
Bevat luzerne (Alfalfa), een belangrijk en gezond ingrediënt met veel vezels, goede eiwitten en weinig zetmeel en suikers.
De vele verschillende vezels dragen bij aan gezonde slijtage van tanden.
Bevat omega-3 vetzuren ter verzorging van de huid en voor een glanzende soepele vacht.


Rabbit Muesli is een voeding met hoogwaardige grondstoffen en smakelijke ingrediënten. Deze voeding levert, samen met hooi, alle nutriënten van de complete voedingsbehoeften.
Aan deze rijke mengeling is extra groenten en Alfalfa toegevoegd. Alfalfa is de Nederlandse naam van de ontkiemde zaden van de luzerne.
Rijk gevarieerde mix van verschillende (ontsloten) granen, zaden, groenten, vezelrijke en gezonde ingrediënten.
Met toevoeging van gezonde, smaakvolle groenten als wortel, erwten en stukjes johannesbrood.
Bevat luzerne (Alfalfa), een belangrijk en gezond ingrediënt met veel vezels, goede eiwitten en weinig zetmeel en suikers.

Guinea Pig Granola is een voeding met hoogwaardige grondstoffen, mooie en smakelijke ingrediënten.
Deze voeding levert, samen met hooi, alle nutriënten van de complete voedingsbehoeften. Aan deze rijke mengeling zijn extra groenten en fruit toegevoegd. Met extra vitamine C.


Guinea Pig Muesli is een voeding met hoogwaardige grondstoffen en smakelijke ingrediënten.
Deze voeding levert, samen met hooi, alle nutriënten van de complete voedingsbehoeften. Aan deze rijke mengeling is extra vitamine C toegevoegd.


Small Animals Mix is een voeding met hoogwaardige grondstoffen en smakelijke ingrediënten.
Deze voeding levert, samen met hooi, alle nutriënten van de complete voedingsbehoeften. Rijk aan granen, met toegevoegde vitamine C.


Mouse & Rat Granola is een volledig diervoeder voor muizen en ratten, met hoogwaardige grondstoffen, mooie en smakelijke ingrediënten.
Mouse & Rat Granola is een volledig diervoeder voor muizen en ratten, met hoogwaardige grondstoffen, mooie en smakelijke ingrediënten. Deze voeding levert alle nutriënten
van de complete voedingsbehoeften. Aan deze mengeling zijn extra groenten en fruit toegevoegd. Het bevat tevens dierlijke eiwitten.


Hamster Granola is een voeding met hoogwaardige grondstoffen, mooie en smakelijke ingrediënten.
Deze voeding levert alle nutriënten van de complete voedingsbehoeften. Aan deze mengeling zijn extra fruit en noten toegevoegd. Het bevat tevens dierlijke eiwittenTijssen konijnenvoeding natuur gemengd

Smakelijke Natuur Gemengde mixvoeding voor konijnen, Rijk aan allerlei vitamines en mineralen om uw konijn gezond te houden. Vergeet niet om altijd hooi aan te bieden.

Tijssen Dwergkonijnenvoeding is een heerlijke veelzijdige voeding voor dwergkonijnen. Tijssen Dwergkonijnenvoer is zorgvuldig en met de grootste aandacht samengesteld om dwergkonijnen een fijne voermengeling aan te bieden. Het dwergkonijnenvoer van het merk Tijssen draagt bij aan de algemene gezondheid om op deze manier zorg te dragen voor een mooie en glanzende vacht, een sterk immuunsysteem en een gezond gebit dankzij natuurlijke tandslijtage.

Habitat hamster

Omdat Russische dwerghamsters een stuk kleiner zijn en een hoge energetische behoefte hebben, is het belangrijk dat ze voldoende energie en eiwitten uit hun voeding kunnen halen. Deze mix bestaat uit een extra fijne mix van granen, zaden, groenten, kruiden en fruit speciaal voor de kleinere hamsters. Deze mix zorgt voor voldoende koolhydraten en vetten om in de energiebehoefte van de hamster te voorzien. Tevens is deze mix verrijkt met vlokreeftjes en meelwormen om als hoogwaardige eiwitbron te dienen.Hebben wij een voeding niet op voorraad of wilt u een ander formaat, vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Mocht u nog aanvullende vragen hebben, vraag het aan via ons contact formulier of aan een van onze medewerkers!

E-mailen
Bellen