Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

Dieet en Eliminatie Voeding

Bij Het Dierenparadijs hebben we meerdere voedingen die gebruikt kunnen worden voor diëten en bij het elimineren van eiwitbron/voeding intoleranties. Helaas is het zo en zien wij bij Het Dierenparadijs steeds meer honden met gezondheidsproblemen. Overgewicht, huid- en vachtproblemen en maagdarmklachten zijn wel de meest voorkomende problemen die we zien bij onze huisdieren. Ondanks dat het aantal dieren met problemen groeit gaat slecht een deel van de hondeneigenaren voor behandeling naar de dierenarts. Voor ons dus ontzettend belangrijk om te weten welke problemen er zijn en hoe je deze kunt herkennen en hoe wij u en uw huisdier kunnen helpen en ondersteunen. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd langskomen of contact opnemen met onze gediplomeerde voedingsdeskundige. 


In ons assortiment vindt u zoals u ziet dieetvoeding, speciaal aanbevolen door dierenartsen ter ondersteuning. Deze voedingen zijn gelijkwaardig aan de ondersteunende voedingen van Hills en Royal Canin. Wij adviseren om dit voer alleen in overleg met uw dierenarts aan uw kat te geven. Regelmatige gezondheidscontroles zijn vaak nodig om te beoordelen of het natvoeding het gewenste effect heeft op de gezondheid van uw hond. Heeft u nog aanvullende vragen, kom dan langs of neem contact op via het contact formulier op deze pagina, dit komt dan direct bij onze voedingsdeskundige.


Let op! wij verkopen geen veterinaire voedingslijnen. Wij verkopen de ondersteunende lijnen!


Hebben wij een voeding niet op voorraad of wilt u een ander formaat, vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Eliminatie voeding hebben we van Natural Health, Carnis, Amanova en Narava. 


Daarnaast hebben we blikvoeding van Dr. Clauder's met maar 1 eiwitbron. In de smaken

  • Lam
  • Rund
  • Paard
  • Zalm

Wilt u hier meer over weten, kom dan langs of neem contact op via het contact formulier op deze pagina, dit komt dan direct bij onze voedingsdeskundige.In ons assortiment vindt u zoals u ziet dieetvoeding, speciaal aanbevolen door dierenartsen ter ondersteuning. Deze voedingen zijn gelijkwaardig aan de ondersteunende voedingen van Hills en Royal Canin. Wij adviseren om dit voer alleen in overleg met uw dierenarts aan uw hond te geven. Regelmatige gezondheidscontroles zijn vaak nodig om te beoordelen of de voeding het gewenste effect heeft op de gezondheid van uw hond. 

Onze voedingsdeskundige is geen dierenarts, in geval van twijfel zal er dan ook altijd een verwijzing naar uw eigen dierenarts plaatsvinden.

E-mailen
Bellen