Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

Hondenvoer & Drinkbakken

Wilt u graag een voerbak voor uw hond kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee zal willen houden. Het kopen van een dergelijke voerbak doet u in ieder geval bij voorkeur niet zonder u eerst even te verdiepen in de verschillende mogelijkheden die er op de markt zijn terug te vinden. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een standaard voerbak voor uw hond of wilt u een specialer exemplaar kopen voor honden die de gewoonte hebben om te schrokken? Naast de standaard bakken hebben wij ook antischrok bakken, stenen voerbakken en voer-standaards voor elke maat hond.

Het spreekt voor zich dat niet alleen het kopen van een voerbak voor een hond van belang is. Wat namelijk ook te denken van een drinkbak voor uw hond. In heel wat gevallen kiezen baasjes ervoor om deze twee bakken als één geheel te kopen. Dat is wel zo handig. Op deze manier kunt u namelijk rekenen op verschillende voordelen. In eerste instantie staan de twee bakken namelijk niet verspreid over de woning. Ze zijn immers altijd met elkaar verbonden. Daarnaast maakt dit ook het schoonmaken van de voer- en drinkbakken een stuk eenvoudiger. 

Drinkfonteinen produceren altijd vers, helder water voor uw hond. Dit kan je hond aanmoedigen om meer water te drinken en kan de gezondheid en het welzijn van uw huisdier bevorderen. Een honden drinkfontein is een essentieel hondenaccessoire, vooral in het warme seizoen.Hebben wij niet de juiste voerbakken, drinkbakken of standaarden op voorraad of wilt u iets specifieks, vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Mocht u nog aanvullende vragen hebben, vraag het aan via ons contact formulier of aan ons deskundig personeel in de winkel, zij helpen u graag verder.


E-mailen
Bellen