Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

Vacht Verzorging

Waarom is de regelmatige verzorging van de vacht van je hond heel belangrijk?
Ten eerste zit een verzorgde hond simpelweg beter in zijn vel. Vervelende jeuk en krabben hebben invloed op het dagelijks leven.
Het borstelen zorgt voor doorbloeding in de huid en stimuleert de gezonde groei van de vacht.
Door het borstelen haalt u oude, afgestorven haren uit de vacht en deze kan gelijkmatig terug groeien en ademen. Sterk vervilte vacht is een perfecte broedplaats voor teken, mijten en vlooien, en het kan gevaarlijke eczeem veroorzaken.
Bij veel hondenrassen is de rui in de herfst en lente beter merkbaar. Daarom is het van belang voor deze honden om op die momenten andere borstels gebruiken en ook vaker borstelen.


Hoe vaak moet of mag u uw hond wassen?
Bij wassen geldt: liever iets minder vaak dan te veel. Elke vacht is anders en of uw hond graag door de modder rent of juist alleen over de paden loopt bepaalt hoe vaak wassen verstandig is. Voor advies op maat kunt u bij ons deskundig personeel terecht. 
Heeft uw hond een hekel aan de douche of het bad? Dan zijn er ook speciale wasdoekjes van onder andere Beaphar in ons assortiment! Bij Het Dierenparadijs verkopen we momenteel shampoos, borstels en kammen van: Jean Peau, Trixie en Gebr. de Boon.


De kammen die wij verkopen verdienen allemaal een goede uitleg, wij helpen u dan ook graag in de winkel verder voor deze specifieke producten.
Jean Peau

Jean Peau Vachtverzorging, een complete lijn producten, op basis van natuurlijke kruidenextracten, met een zuurgraad die zodanig is, dat de vetlaag van de huid en vacht niet wordt afgebroken, maar zelfs wordt verbeterd. De ideale manier om binnen afzienbare tijd diverse huid- en vachtproblemen op te lossen.

Maar ook voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier treft u diverse producten aan die ervoor zorgen dat uw huisdieren in topconditie zijn en blijven.
Een dagelijkse vachtverzorging zou voor uw huisdier net zo gewoon moeten zijn als eten, drinken en slapen. Leer uw puppy/kitten daarom vanaf hun eerste levensdagen hiermee vertrouwd te raken. Jean Peau staat reeds jaren bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten die ook veelvuldig gebruikt worden voor huisdieren die zich tijdens shows op hun best willen presenteren.

Carnis

Soms kan het gebeuren dat je hond niet fris ruikt of erg vies is geworden. In zo'n geval kan het nodig zijn om hem te wassen of op te frissen.
Naast onze voeding, kunnen wij ook met onze optimaal afgestemde verzorgingsproducten zorgen voor een mooie huid en vacht van jouw hond. In ons assortiment vind je verzorgende shampoos, hydraterende conditioner en verfrissende bodymists voor ieder moment.


Ook hebben we shampoo en vachtverzorgingsproducten van ons eigen merk. Weet u niet wat te kiezen? Dan helpen we u graag verder!

Hebben wij een verzorgingsproduct niet op voorraad, vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Mocht u nog aanvullende vragen hebben, vraag het aan via ons contact formulier of aan ons deskundig personeel in de winkel, zij helpen u graag verder.

E-mailen
Bellen