Apotheek


Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreide apotheek, deze is te vinden achter de kassa.
Wij hebben diversen producten om vlooien, teken en wormen te bestrijden, vraag gerust aan onze medewerkers welk middel het beste bij uw huisdier past.


Homeopathie
PUUR
PUUR is een complete serie gezondheidsproducten voor hond, kat en andere huisdieren De producten zijn samengesteld op basis van orthomoleculaire geneeskunde en worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment van het merk Puur, iets niet op voorraad? Wij kunnen dit uiteraard voor u bestellen
Vetramil
De basis van de Vetramil producten is een zuivere medicinale honing met een hoog enzymgehalte en een lage pH. De producten ondersteunen de conditie en de natuurlijke weerstand van de huid.

Sanal


Sanal Anti Haarbal Maltpasta helpt de vorming van haarballen bij katten en konijnen tegen te gaan en helpt bestaande haarballen op te lossen. Geef dagelijks 6 cm over het voer of direct uit de tube.
Sanal Oogreiniger kan gebruikt worden voor honden, katten en knaagdieren. Deze milde oogreiniger werkt verzorgend en verwijdert vuil rondom de ogen.
Sanal oorreiniger kan gebruikt worden voor honden, katten en knaagdieren. Het is een bevochtigende oorreiniger die voorzichtig maar zeer effectief het vuil losweekt in de uitwendige gehoorgang. Het voorkomt krabben wat tot infecties kan leiden. Regelmatig reinigen wordt geadviseerd.

Stress situatie?

Beaphar CatComfort en CaniComfort helpen je kat of hond bij stressvolle situaties & gedragsproblemen. Ook ideaal voor pups of kittens. Dankzij de feromonen voelen ze zich veilig en op hun gemak. Dit helpt tijdens socialisatie en nieuwe ervaringen. 

Beaphar No Stress Spot On hond en kat vermindert de stress bij honden en katten en houdt ze kalm door het rustgevend effect van het valeriaan extract. Dit extract is micro-ingekapseld waardoor het langzaam vrijkomt en langdurig werkzaam is. 



Wat extra ondersteuning nodig?


Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitbreide lijn met vitamines, mineralen en voedingssupplementen, perfect afgestemd op uw huisdier.
Beaphar multi-vit is er voor hond, kat, knaagdier en vogel en bevatten 11 verschillende vitamines. Ideaal na een rui-periode of voor extra weerstand.
Beaphar 
Vitamine B voor honden, katten, vogels en knaagdieren. Vitamine B bevat verschillende B-vitaminen die de energiestofwisseling bevorderen, de werking van het zenuwstelsel ondersteunen, belangrijk zijn voor de huid en goed zijn voor de vacht.
Heeft u vragen, kom gerust langs voor passend advies.







 
 
E-mailen
Bellen