Kattenbakken en kattenbakvulling

Wij bieden een groot assortiment verschillende kattenbakken, van een schattig klein kittenbakje (Kitten Duchesse) tot de super grote kattenbakken voor de reuzen onder onze huiskatten (Super Queen). Verder hebben wij natuurlijk ook volop keus in kattenbakken met en zonder bovenkant, inclusief deurtje (deurtjes kunnen er ook altijd uitgelaten worden).

Wist u dat..... er geadviseerd word om minimaal 1 kattenbak per kat + 1 extra kattenbak neer te zetten? Dat betekent dat als u 3 katten heeft het verstandig is om 4 kattenbakken neer te zetten. Liefst natuurlijk ook op verschillende plaatsen in huis zodat elke kat de rust heeft om zijn favoriete kattenbak/plaats uit zoeken en te benutten.  


Linda kattenbakvulling

 
Nieuw in ons assortiment zijn de kattenbakvullingen van Linda
Met een ruim aanbod van diverse soorten kattenbakvulling zit er altijd een bij voor uw kat. Verkrijgbaar in kleinere verpakkingen van 8ltr waardoor deze makkelijk mee te nemen is.
LINDA BIO (8ltr en 20ltr) is een natuurlijk product, gebaseerd op klontvormende bentoniet klei van de beste kwaliteit.
LINDA FRESH (8ltr en 20ltr) is een natuurlijk product, gebaseerd op klontvormende bentoniet klei met een frisse eucalyptusgeur
LINDA XTREME (8ltr) is een natuurlijk product, gebaseerd op hele fijne klontvormende bentoniet klei van de beste kwaliteit, die zich niet hecht aan de pootjes van uw kat.

LINDA USA (8ltr) is een kattenbakvulling, die absorbeert voordat onaangename geurtjes ontstaan.
LINDA HOUT (8ltr)is een geperste houtkorrel van gerecycled hout. 

LINDA SILICA (20ltr) . Totaal verschillend van de andere vullingen. Urine wordt in enkele seconden opgenomen en geuren worden 100% geneutraliseerd.
LINDA SPAANS (8ltr en 20ltr) is een traditionele kattenbakvulling van absorberende sepioliet klei, zonder toevoegingen.


Almo Nature CatLitter


Almo Nature CatLitter is een volledig natuurlijke, biologisch afbreekbare, composteerbare en doorspoelbare* kattenbakvulling, dat is gemaakt van plantaardige vezels.
Het hoogwaardige grit gebruikt het zetmeel in de plantaardige vezels zodat het supersnel klontert. De omringende kattenbakvulling en de bak zelf blijven onaangetast.
Bovendien neutraliseren de pantenzymen geurtjes op een veilige en natuurlijke manier.

*Controleer de plaatselijke regelgeving. Spoel nooit al het kattengrit
door het toilet, alleen de klonten.

Almo Nature CatLitter is milieuvriendelijk, 100% natuurlijk, niet giftig en zacht voor de pootjes
Almo Nature CatLitter absorbeert, verwijderd geurtjes,is voordelig en efficiënt. Als U de instructies volgt en een basis laag van 2 cm gebruikt, heeft u per week ongeveer 500gr kattengrit per bak nodig. 

Kattenbakvulling klontvormend


Wilt u niet elke dag uw kattenbak volledig verschonen? Dan is klontvormende kattenbakvulling voor u ideaal. U vult de kattenbak met ongeveer 10 cm kattenbakkorrels,  nadat uw kat gebruik heeft gemaakt van de bak, verwijdert u de klompjes met een schepje of zeef en vult u de kattenbak bij. Door de  klontvormende eigenschappen is het niet nodig de gehele kattenbak te verschonen. U verwijdert slechts datgene wat uw kat verbruikt heeft. Doordat u alleen de klontjes verwijdert gaat het product langer mee dan een gewone kattenbakvulling.

Bij Het Dierenparadijs hebben we diverse soorten klontvormde kattenbakvulling.
Linda 8ltr, Greencat Super klont 20kg en Greencat Babypower 15kg, 


Niet klontvormende kattenbakvulling


Niet klonterende kattenbakvulling absorbeert grote hoeveelheden vocht en ook geurtjes. Het is niet meer nodig om iedere dag de klonten uit de kattenbak te verwijderen. Zo heeft u elke dag een frisse schone kattenbak.
Bij Het Dierenparadijs hebben we verschillende niet klontvormende kattenbakvulling in het assortiment.

Linda houtkorrel 8ltr  is milieuvriendelijk, geurvrij en gemaakt van geperste houtvezels 
Linda Spaans (blauw) 8ltr en 20ltr is gemaakt van een absorberende klei zonder toevoegingen

 
 
E-mailen
Bellen